Just the way he is

Tjaaa! dagen idag har varit bra faktiskt. :) men är jävligt depppp på detta väder asså snö/slask och kolmööörkt ute redan vid 4 tiden ungefär, så åhå sommar NU, hade suttit jävligt fint de...... aja, var hos emil en stund innan, vi kollade lite på tv snackade och var ute i snöstormen, hahahah. men satans mööös var det! :* men nu tänker jag sova mina 7 timmar, för är asvärd det! hehehehhe, sovgutttt.

Hemma från skolan idaaag!

Vaknade typ 5 imorse och hade så jävla ont i halsen, kunde knappt svälja. somnade om sen igen och sov till halv 1 typ, känns som halsfluss!!!! sitter ju jävligt fint nu intill helgen? neeeeee. döpådet... men iallafall om en stund åker jag till torhamn, och denna helgen kommer iaf vara chill, ska bara ta det lugnt liksom, behövs ju ibland! ;) aja, kollade precis ut nu också, faaanders mkt snö äre. hahaha! men nu ska jag packa klart det sista oså, uppdaterar mer på söndag när jag kommer hem igen kanske. :) annars kanske man ska testa på att mobilblogga? eller neee, får se fall jag orkar det, höhöhö. pusss.


And I'm so sick of love songs, so tired of tears

Kan kortfatta dagen lite snabbt, skola först sen efter skolan drog jag med majsen till byn en sväng sen hem, plugggaaa, kollat film, pluggat kollat bonde söker fru sen pluggat igen!!!!!!! seg jävla dag med andra ord. tur att jag är klar nu så nu har jag inget mer plugg denna veckan iaf, känns skönt... :D bloggar kanske imorgon, bara kanske om jag hinner, för nu ska jag sova. godantt!


Gutttt

Blir att tillbringa kvällen med baby som blev bestämt för en stund sen och det kommer bli så mysigt. :) blev dock inget växjö idag heller, vet inte vad som hände riktigt! men det kommer..... hihihihi, jaja. lär bli en mysig kväll iaf. :) kollade på bert innan också, och lite kul för att vissa tkr jag är så lik lillerik, hahaaaa. stämmer det? FAN HELLER. :@ pussss.

lite föt kanske, det är ju alltid ett pluuuus i kanten! :*


Everything happens for a reason

Tjaaa. fick den roligaste kommentaren i skolan idag.. hahahaha *leeeer*. aja, annars har skolan idag varit seg oså, men proven gick la bra, så det är ju gutt det grabbar! fredag imorgon, ofyfan så gottt! blir först mina cheyer sen efter det älsklingen. ser ut som de blir en jävligt bra helg iaf. :D

Gammal goding bild på mig och hanna azzzzo :D


Skoltrött eller? som fan asså

Haha, sitter just nu och lyssnar på lite musik som är gutt oså :D tre prov på torsdag och endå sitter jag här och gör ingenting.... känns ju bra, eller inte!!1one!! så nu ska jag börja dååå, turism är ju typ det enda man kan hyffsat bra i! :) jajaja, skolbio imorgon oså typ bästa på hela veckan guttti :D jajaja, men nu ska jag gå dååå! ciaaaao. :*


För dig ska jag göra de tusen gånger om

Kom precis in nu, dööör såjävla kallt det är ute! hah, kan knapppt skriva för fingrarna är som istappar fyfan. ;) så nu ska jag värma min proviva blåbär lite, kanske blir lite gutt..... eller? mysis kläder on oså, så ska sätta på en film om en stund, sovmorgon imorgon också :D lite gutt? somfan. men nu ska jag dra lite!!!!! heeeidooooodoo.


Nobody’s ever made me feel the way that you do

Istiden har kommit till älmhult... och nu ska jag cykla till byn och möta min bruuud :D kommer förmodligen dö påvägen dit, haha! fyfan, men ajaaa hörs mer sen dååå grabbar! pusss.

Första dagen i helvetet

Hallå allihopa. skolan idag var seeeg, slutade såjävla sent också!!!! Fyfan liksom. aja, efter skolan drooog jag elli och hanna till byn, gick in på netto en sväng, och jag köpte riskaaakor och proviva hahaha, fan va gutt. =) nu sitter jag här och pluggar lite inför redovisningen imorgon, som kommer gå åt helvete! wellwell, om en timme ska jag ner till byn igen en sväng och träffa min favorit :D sen kolla film osådär ikväll med min pingla!!!!1one!! :D pusss.
 
Haha fan va jag älskar mig själv när jag är cp...

I will never let you down

Älska mig mest när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver dig som mest.

Shulluluu. kom precis hem nuu, så satans segt med söndag, och skola imorgon, vart har detta höstlovet tagit vägen egentligen? har gått så sjukt fort liksom. :o lyssnar på julmusik nu för det är liksom typ bara 6 veckor till jullovet :D ajaaa, ska snart hoppa in i duschen sen kommer emil hit ikväll! :) uppdaterar kanske mera senare, om ni har tuuur ;) för nu har jag inte mer att skriva, haha.... så pusss.


Är ni säkra på att den är på?

Tjo breee, sitter nu hemma hos ottis och lina också, kollar på robin hood, som är den sämsta filmen på så länge!!!!!!! hahaha, så istället sitter jag här och bloggar ist :) gutttttt äre vars. gårdagen igår var la bra, shopping osådära, fick med mig hem en heeel garderob typ, plus bobby's hår produter och en massa smink också... kollade också på en fötsystemkamera som jag vill så jätte gääärna ha! hehehehhe, aja men nu ska jag bli så faaanders social asså. goärjag... hejdå! :D
   
Hahaha kommer ihåg detta :') klockan var typ halv 4 på morgonen och du lånade mitt löshår,
och fan vad vi skrattade! hade en underbar sommar med dig otttis, älskar dig. <3


Fettttt gutt med lov ju


Tjaa, inget uppdaterande igår, ska bättre mig assåååå. men iaf hade ingen ork att sitta här hade mycket annat för mig också ;) blev först byn med mina cheier och kinamat på det med, mys vare. sen drog jag till min lilla älskling, och var där tills typ 7 tiden, satans mysigt var de! sen drog jag hem till josefine en sväng och vi möös med någon film och snack osådära.. =) just nu håller jag på och städar rummet, haha suger. men måste bli fint oså ju dels för att jag åker till torhamn idag oså :) kommer bli guttt, träffa ottis, isa lina. :D nu har jag inte mer att skriva. så heeidooo amigos :D

Things that i miss

värme
tid
ledighet
kan ju kortfatta det med ett ord
SOMMAREN 2010













Bjussar på lite bilder ni förmodligen har sätt. eller inte kanske lite roligare att se lite nya bilder! visst???? ah.

Puss

When my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark
That's when i look at you.


Värt att minnas

Kollade precis igenom alla bilder på mig sen 8 eller något sånt, bilder på mig då jag hade gått ner ungefär 7 kilo. goooesh minnen detdära, men ändå vill jag tillbaks dit, tränade ännu mer då, slutade pågrund av axeln oså. :(
just nu sitter jag och klunkar i mig proviva jordgubb, sjukt gott och kiwi till det :) imorgon ska jag träffa mina brudar senare på kvällen emil, låter som en bra dag! :D nu blire film för hela slanteeeen, fast ne. men chilla ska jag fanimig göra.

satans go musik dedär, PARTY PLAYLIST tjaaarå.


Love from the first second

Cuz I never knew what I wanted,
till I looked into your eyes.


Jag visste att kärlek var underbart, men den kärlek jag känner och får när jag är med dig, är helt obeskrivlig. Det finns inte ord för hur otroligt mycket du betyder för mig. Jag tycker om dig massor, min fina pojkvän!

.

Never give up, it's such a wonderful life.

Tagga julafton dååå

Det enda bra med julen är:

HAHAHHA, 03.55 <3<3

Hola. lyssnar just nu på lite julmusik, inte långt kvar till julafton heller ju liksom ;) haha fan vad jag känner mig filosofisk poetisk och harmonisk på samma gång. eller också GAY hohoho, men iaf så satans gutt äre! ;) dagen idag har annars varit K, sov hos emil inatt dock :) satans mysigt var de. så föööt är han iaf... :* för någon timme sen träffade jag majsen och vi gick en lång ruunda och snackade, gutttttt :D men nu ska jag göra mig iordning olitesånt, träning snart pepppppp, puss!

Tjena motherfuckerssssssz

Sitter riktigt fint med en veckas höstlov nu, aja början på lovet började riktigt braaa. I fredags torhamn med min brud och vi togre allmänt chill för det mesta! Staaan, shopping olitesånt i lördags. Blev jävligt sugna på bio också, som saw 3D eller paranormal activity, fast sen så blev det inte så dock :( men go helg vare iallafall. :)

mig och bästis på bilden. :)
gutttt vare. mer bilder och sånt skit kommer kanske senare för nu har jag annat på gång! tooodilo.


Första inlägget, wohooo

dags att börja om? YEEES :D

Hade en blogg förut, men tröttnade på att skriva helt enkelt. Så nu börjar jag om då.
Bloggar inte för att få så många läsare som möjligt, eller bli någon stor bloggare. Bara för att jag tycker de är kul och gutt att skriva av sig lite då och då. Så jaa, en header kommer snart. Så länge får de se ut såhär tråkigt. ;) Så paulina jonsson är back on track again!

RSS 2.0