Underbart :D

Denna dagen har varit så grymt bra asså, är så glaaaad :') men iaf, efter skolan drog jag till byn stannade där tills halv 4, sen gick jag och mötte älskling oså. sen nu så har jag precis kollat klart på filmen sebbe.... fyfan vad hemsk film, mår dåligt av den nu och satt typ och grät hela filmen. :'( fyfyfyfy. rekomenderar faktiskt inte den filmen. man mår seriöst dåligt! uschaaa. imorgon ska jag bara ta det lugnt trojag :D sen får vi se oså. :) tjobreee.


lite av trailen.....

Sööööööööndag!

Heeey, ska snart lägga mig nu är svin tröttt ont i halsen och huvet. får se om det blir skola för min del imorgon, tveeek! haha, men aja. idag har jag inte gjort alls mkt, hade lite besök av momo och famo innan, min mor fyllde år idag jööö! :D så det var trevligt oså. heheh, aja. har inte gjort så mkt mer än snackat med dom och tagit det lugnt typ :) helgen har varit riktigt bra också! men nu väntar sängen. GODNATTT!

Underbart :D

Känns helt uuuunderbart att om 4 månader åker jag till världens finaste ställllle, med världens bästa brud. kommer bli såjävla gutttt.. sola bada schteeeeka ta att lugnt oenmassa mer (H) kan ju också tilläääägga att jag och bella ska ha en egen stuga tillsammans, haha så bara och komma så blire fest. haha jooookey! :)

Berjaya Langkawi Malaysia! (y)


Du ser mig, som ingen annan ser mig

A man doesn't love a million girls, he loves one girl in a million ways.

Riktigt chill att det är fredag asså

Haha, sjukt dålig på att blogga nu förtiden. funderar starkt på att ta bort denna och starta om helt? tvek assså, får se hure blir med det. men iaf, skolan idag var goo hade bara tre lektioner som var chilll. sen har jag varit med emil hela kvällen oså :) funderar ust nu stark på att färga håret snart, tröttnat helt och hållet på färgen, BLONT? hjälp härvaaa. hahahaa, vetifan asså. men nu ska jag kila lite. Pusss


RSS 2.0